Vestjens Belastingadviseurs en Administratieve Dienstverlening

Wij zijn gevestigd in het centrum van Someren, aan de Molenstraat 2, en verleent administratieve diensten voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Ruim 30 jaar beoefenen wij deze tak van sport waarbij naast kennis van cijfers en regels, vertrouwen en een duurzame klantrelatie onze sleutelwoorden zijn.

Vestjens Someren begrijpt als geen ander dat ondernemers al genoeg aan hun hoofd hebben en meer verwachten dan administratieve dienstverlening alleen. Wij bieden onze klanten doorgaans, vanuit praktische oplossingen, meer overzicht en daardoor grip op hun cijfers en bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat er rust en valt er tijd vrij waardoor men zich meer kan focussen op wat belangrijk voor u is, namelijk ondernemen!

Betrouwbaar

We zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Concreet betekent dat voor ons: “doen wat je zegt, en zeggen wat je doet”. We zijn niet alleen betrouwbaar richting onze klanten, maar ook richting partijen waarmee wij vaak te maken hebben zoals de Belastingdienst en het UWV, banken, overheidsinstanties etc.

Professioneel

We zijn een professionele organisatie. In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang, maar we vinden het ook belangrijk dat we klanten snel kunnen helpen. Vandaar dat we een flexibele instelling hebben. Ons goed opgeleid personeel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied waardoor wij klanten altijd kunnen voorzien van deskundige adviezen. En dat voor een heldere en betaalbare prijs.

Klantgericht

Wij streven naar duurzame klantrelaties. Bij ons staat de klant centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor we proactief met ze kunnen meedenken.

Toegankelijk

Wij geloven in toegankelijkheid en laagdrempelig contact. Op kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar.
Benieuwd wat we u kunnen bieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Henk Vestjens

Henk Vestjens

Adviseur

 

Miranda Vestjens

Miranda Vestjens

Adviseur