Administratie

Inrichten van uw administratie en boekhouding

Een goede administratie is overzichtelijk, helder en geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw organisatie. Wij helpen u dan ook graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie. Een goed begin is immers het halve werk.
Ons advies luidt; een administratie dient klein en overzichtelijk te zijn en als leidraad te functioneren bij uw ondernemersbeslissingen.

Uw administratie volledig uitbesteden

Als u als ondernemer geen tijd meer heeft om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. U kunt ons alle bescheiden bij ons afgeven, waarna wij uw administratie bijwerken. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om bij u op kantoor uw administratie bij te werken. De keuze is aan u!

Ook kunnen wij op afstand, in de cloud, in uw administratie meekijken en daar waar nodig corrigeren, altijd in overleg uiteraard.

Aangifte Omzetbelasting

Voor veel klanten verzorgen we de aangifte omzetbelasting. Afhankelijk van de omvang van de onderneming bent u verplicht per maand, kwartaal of jaar aangifte omzetbelasting te doen.

Interim dienstverlening

Wij leveren ook interim dienstverlening, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Wilt u meer weten over onze interim dienstverlening en de mogelijkheden voor uw orderneming?

Neem contact met ons op.